PONIKVE, BREŽICE - Prodaja,...

PONIKVE, BREŽICE - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 269.3 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta 2006

Nadstropje Ni podatka

 

Šifra: PB890

Regija: Posavska

Upravna enota: Brežice

Naselje: Ponikve

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 280.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
269,3 m², samostojna, zgrajena l. 2006, 5.102 m² zemljišča, prodamo. Cena: 280.000,00 EUR
Dodaten opis

Arhitekturno lepo oblikovana hiša v podeželskem stilu vam nudi veliko udobja. Poudarek je na funkcionalnosti posameznih prostorov, ki se združujejo v celoto in se medsebojno povezujejo. Z velike pokrite terase lahko uživate v razgledih na čudovito okolico, gozdnato gričevje in v razgledu vse do Zagreba. Mirna, zasebna in sončna lokacija vam nudi prijetno bivanje v osrčju neokrnjene narave.

Celotna posest, okolica hiše, vinograd s 700 trtami in sadovnjak je brezhibno urejena. Majhna lesena hišica na spodnjem delu parcele ob gozdu vam nudi prijeten senčni prostor v poletnih dneh. Tukaj si lahko priredite nepozabni piknik.  

1. Osnovne informacije:

Hiša je grajena z materiali najboljše kvalitetne.Velik poudarek je bil na upoštevanju zahtev energijske učinkovitosti in vgradnji kvalitetnih instalacij. Gradnja je klasična iz modularnih blokov. Medetažna plošča hiše je v armirano betonski izvedbi. Vgrajena so PVC okna, 2-slojni termopan, bele barve s polkni. Ogrevanje je talno s centralno s pečjo na kurilno olje.

2. Velikost hiše in razporeditev prostorov:

Hiša je zgrajena v treh etažah. Bivalni del v pritličju in mansardi je v velikosti 167,2 m².V pritličju je velika dnevna sobaz izhodom na pokrito teraso, rustikalna kuhinja iz beljenega hrasta, kopalnica in utility. V dnevni sobi je glamurozna lončena peč – kamin. V mansardo se povzete po masivnih lesenih stopnicah (mizarstvo Jezeršek), kjer se nahajata dve spalnici, kopalnica in galerija s pogledom na čudovit ambient dnevne sobe. Klet v velikosti 102,1 m² uporabne površine vključuje vinoteko iz katere je izhod na urejeno dvorišče, manjšo kuhinjo, kotlovnico, wc in vinsko klet.  

Na spodnjem delu dvorišča stoji garaža in shramba za orodje. V garaži je možnost parkiranja dveh avtomobilov z vstopom preko avtomatsko dvižnih vrat. Za garažo je manjši zelenjavni vrt.

4. Priključki:

Hiša je priključena na javni vodovod, električno omrežje, optiko. Do nje vodi asfaltirana javna pot.

5. Lokacija:

Hiša je nedaleč stan od termalnega zdravilišča Čatež, gradu Mokrice z golf igriščem. Od priključka na avtocesto Ljubljana – Zagreb je oddaljena 3 km.

6. Ostalo

Ponudbeni pogoj prodajalca:kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2%+ddv od pogodbene vrednosti.

Spoštovani, za vprašanja o podrobnostih naših nepremičnin in s področja nepremičninskega poslovanja nas pokličite ali se po predhodnem klicu oglasite v naših poslovalnicah:

· TREBNJE, Baragov trg 1, Trebnje

· SEVNICA, Trg svobode 11, Sevnica

ORIDOM nepremičnine

tel.: 031/256-560

info@oridom.si

Strokovnost, varnost, prijazen odnos.


Kontakt
Prodajalec: ORIDOM nepremičnine d.o.o.
Naslov: Trg svobode 11, 8290 Sevnica
GSM: 031 256 560
Email: info@oridom.si

Vaše povpraševanje