MIRNA - Prodaja, Hiša...

MIRNA - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 188.4 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta 2021

Nadstropje P+1+M

 

Šifra: NN202

Regija: Dolenjska

Upravna enota: Trebnje

Naselje: Mirna

EI: Ni podatka


Cena: 232.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
188,4 m², samostojna, zgrajena l. 2021, 520 m² zemljišča, P+1+M, Moderno arhitekturno zasnova in energetsko varčna enodružinska hiša, prodamo. Cena: 232.000,00 EUR
Dodaten opis

Sodobno arhitekturno oblikovana hiša vam nudi udobje v največji meri. Poudarek je na funkcionalnosti posameznih prostorov, ki se združujejo v celoto. Izjemna energetska varčnost bo vodila, k minimalnimi stroški za toplotno energijo. Estetsko oblikovan nadstrešek za avtomobile se vklaplja v zasnovo hiše in se nadaljuje z nadkrijem nad vhodom. Zelenica okrog hiše omogoča preživljanje prostega časa na svežem zraku. Parcela je skozi cel dan osončena. Ulica po katerem vas bo pripeljala v bodoče asfaltirana javna pot se na tem delu zaključuje in omogoča varno ter nemoteno bivanje na prostem.

1. Osnovne informacije o hiši:

Stanovanjska hiše je grajena z materiali najboljše kvalitetne. Velik poudarek je na upoštevanju zahtev energijske učinkovitosti. Pod temeljno ploščo v debelini 30 cm je izvedena izolacija 20 cm -  XPS toplotna izolacija imenovana SEISMIC in hidroizolacija. Nad temeljno ploščo je 14 cm toplone izlocaije izolacije. Gradnja je klasična iz modularnih blokov WIENERBERGER Porotherm. Medetažni plošči so v armirano betonski izvedbi. Izdelana bo toplotno izolativna fasada DEMIT 18 cm. Vgrajena so PVC okna, 3-slojni termopan, antrazit-bele barve. Za učinkovito senčenje bodo na sončnih straneh hiše vgrajene zunanje žaluzije CT-80 na električni pogon - upravljanje s tipko. Za ogrevanje je predviden talni nizkotemperaturni sistem, ki ga bo napajala toplotna črpalka. Za ugodno bivanje v prostorih in vedno svež zrak bo poskrbel prezračevalni sistem – centralni rekuperator.

Hiša bo zgrajena do četrte podaljšane gradbene faze – delni ključ, ki vključuje:

· postavitev predelnih sten v notranjosti objekta,

· izdelava stopnišča,

· napeljavo vseh strojnih in elektroinštalacij,

· izdelavo betonskih tlakov s talnim ogrevanjem v vseh prostorih,

· notranji omete,

· izdelava fasade na objektu,

· stavbno zunanje pohištvo (okna in vhodna vrata),

· predpriprava za sistem rekuperacije,

· izgradnja nadstreška,

· delna ureditev okolice –  zazelenitev.

Možen je dogovor za dokončanje objekta (keramika, lamelni parket, slikopleskarska dela, priključitev toplotne črpalke, izvedba rekuperacije…).

2. Velikost hiše in razporeditev prostorov:

Skupna velikost neto bivalnih površin je 140,3 m² in sicer v pritličju 65,1 m² in v nadstropju 75,3 m². V obeh etažah je celotna svetla višina stropov 2,65 cm. Možnost je uporabe podstrešja v velikosti 65 m²

Pritličje vključuje: hodnik z vgradno omaro, dnevno bivalni prostor, ki vključuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso, kabinet, tehnični prostor in wc.

Nadstropje obsega: predprostor s stopniščem, spalnico z garderobo, dve otroški sobi, kopalnico in zunanjo ložo.

Pred hišo je nadstrešek za dva avtomobila, ki se nadaljuje z nadkrijem nad vhodom v velikosti 48 m².

4. Priključki:

Hiša je priključena na javno kanalizacijo, javni vodovod, električno omrežje in opcijsko - internetno omrežje.

5. Lokacija:

Hiša se nahaja v zelo mirni in urejeni soseski, v kraju Mirna in občini z izjemno velikim potencialom. V neposredni bližini soseske, le nekaj minut hoje, so vse pomembne institucije: šola, vrtec, pošta, banka, lekarna, zdravstveni dom, trgovina... V bližini je ogromno možnosti za vsakodnevno rekreacijo, ki jih med drugim omogoča z dejavnostmi zelo bogat športno – rekreacijski center. Od priključka na avtocesto je oddaljena 7 min.

6. Ostalo

Prikazana je neto cena in ne vključuje 9,5% davka..

Gradnja je v zaključni fazi. Prevzem bo možen v januarju 2022.


Kontakt
Prodajalec: ORIDOM NEPREMIČINE
Naslov: Trg svobode 11, 8290 Sevnica
GSM: 031 256 560
Email: info@oridom.si

Vaše povpraševanje