MIRNA - Prodaja, Hiša...

MIRNA - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 151.92 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta 2022

Nadstropje K+P

 

Šifra: MT283

Regija: Dolenjska

Upravna enota: Trebnje

Naselje: Mirna

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 165.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
151,92 m², samostojna, zgrajena l. 2022, 476 m² zemljišča, K+P, prodamo. Cena: 165.000,00 EUR
Dodaten opis

Sodobno arhitekturno oblikovana hiša vam nudi udobje v največji meri. Poudarek je na funkcionalnosti posameznih prostorov, ki se združujejo v celoto. Ob hodu je garaža, ki je povezana z vhodnim nadkritjem. Na zgornji strani je prostorna terasa, ki bo omogoča preživljanje prostega časa na svežem zraku in je povezana z bivalnimi prostori. Parcela je skozi cel dan osončena. Ulica po katerem vas bo pripeljala v bodoče asfaltirana javna pot je mirna in bo ob zaključku gradenj niza novih hiš zelo urejena.

1. Osnovne informacije o hiši:

Stanovanjska hiše je grajena z materiali najboljše kvalitetne. Velik poudarek je na upoštevanju zahtev energijske učinkovitosti. Pod temeljno ploščo v debelini 30 cm je izvedena izolacija 10 cm -  XPS toplotna izolacija imenovana SEISMIC in hidroizolacija. Gradnja je klasična iz modularnih blokov WIENERBERGER Porotherm. Medetažni plošči in zadnja stena hiše so v armirano betonski izvedbi. Vgrajena so PVC okna, 3-slojni termopan, antrazit-bele barve. Za ogrevanje je predviden talni nizkotemperaturni sistem, ki ga bo napajala toplotna črpalka. Za ugodno bivanje v prostorih in vedno svež zrak bo poskrbel prezračevalni sistem – centralni rekuperator. Predpriprava je že izvedena.

Hiša se prodaja v tretji podaljšani gradbeni fazi.

2. Velikost hiše in razporeditev prostorov:

Skupna velikost neto bivalnih površin je 151,92 m² in sicer v pritličju 74,6 m² in v nadstropju 77,32 m². V obeh etažah je celotna svetla višina stropov 2,60 cm. Možnost je uporabe podstrešja.

Pritličje vključuje: predprostor s stopniščem, glavna spalnica, dve otroški sobi, dve kopalnici in tehnični prostor. Pritličje je povezano z vhodnim nadstreškov v katerem je prostor za parkiranje v velikosti 23,57 m².

Nadstropje obsega:  predprostor, kuhinjo, shrambo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso, kabinet in wc. Za udobno bivanje na prostem bo poskrbela prostorna terasa v velikosti 22,88 m².

4. Priključki:

Hiša je priključena na javno kanalizacijo in javni vodovod. Priključka za električno omrežje in optično omrežje sta na parceli.

5. Lokacija:

Hiša se nahaja v zelo mirni in urejeni soseski, v kraju Mirna in občini z izjemno velikim potencialom. V neposredni bližini soseske, le nekaj minut hoje, so vse pomembne institucije: šola, vrtec, pošta, banka, lekarna, zdravstveni dom, trgovina... V bližini je ogromno možnosti za vsakodnevno rekreacijo, ki jih med drugim omogoča z dejavnostmi zelo bogat športno – rekreacijski center. Od priključka na avtocesto je oddaljena cca 7 min.

6. Ostalo

Ponudbeni pogoj prodajalca:kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% od pogodbene vrednosti.

ORIDOM nepremičnine

tel.: 031/256-560,

info@oridom.si

Strokovnost, varnost, prijazen odnos.


Dodatni dokumenti

Kontakt
Prodajalec: ORIDOM nepremičnine d.o.o.
Naslov: Trg svobode 11, 8290 Sevnica
GSM: 031 256 560
Email: info@oridom.si

Vaše povpraševanje