Trebnje, hiša- dvojček

Cena

175.000

Lokacija

Trebnje

Regija

Dolenjska

Velikost

132,54 m2

Zgrajeno

2019

Ener. r.

Identifikacija

TD987

Na obrobju mesta Trebnje, v zavetju narave stojijo štiri na novo zgrajene bivalne enote – hiše dvojčki. Odlična lokacija sredi narave, v bližini gozda omogoča bivanje v čistem okolju, pa vendar v neposredni bližini mesta. Hiše so postavljene do 3. PGF. Arhitektura je modernistično in funkcionalno zasnovana in nudi veliko bivalnega udobja.

  1. Osnovne informacije o objektu hiša dvojček, štiri enote:

Hiša dvojček ima dve etaži, P+N. Vsaka enota ima veliko tlakovano dvorišče z zelenico in že zasajenim rastlinjem. Ob objektu je nadstrešek za dva avtomobila.

V pritličju so dnevno bivalni prostori: kuhinja, dnevna soba, jedilnica z odprto zasnovo prostora z izhodom na teraso, predprostor, kopalnica, kurilnica in shramba. V nadstropju je spalnica z lastno kopalnico in garderobo z izhodom na balkon ter dve otroški sobi s svojo kopalnico.

Velikost parcele: ...330-380 m2/ enoto

Neto tlorisna površina: … 132,54 m2 / enoto

Nadstrešek za avtomobila: .36 m2/ enoto

Cena enote do IV. PGF: 175.000,00 €

V objektih so izdelane že vse strojne in elektro inštalacije, talno ogrevanje, tlaki in ometi.

  1. Oprema nepremičnine:

Gradnja objektov je izvedena iz modelirnih blokov in armiranega betona. Fasada z zaključnim slojev je izvedena s 16 cm izolacije in na ravni strehi s 40 cm izolacije. Na hiši so vgrajena PVC okna s troslojno zasteklitvijo. Okenske police in balkon je iz granita, na katerem je inox ograja. Za ogrevanje in hlajenje objektov je predviden talni nizkotemperaturni sistem, ki ga bo napajala toplotna črpalka.

  1. Priključki

Izvedena je priključitev na električno in javno vodovodno omrežje. Možna je priključitev na optično omrežje. Vse enote so priključene na skupno čistilno napravo. Dostop do objektov je po javni asfaltni cesti. 

  1. Lokacija:

Hiše dvojčki se nahajajo v mirnem naselju, obkroženem  z naravo na obrobju mesta Trebnje in le nekaj minut od  od AC priključka.

  1. Ostalo

Kupcem nudimo pomoč pri financiranju. Kupec ne plača nobenih stroškov, ki nastanejo pri prodaji.

ORIDOM nepremičnine, Ivan Orešnik s.p.
Nepremičnine