Trbovlje, poslovno - stanovanjski objekt

Cena

170.000

Lokacija

Trbovlje

Regija

Velikost

460 m2

Zgrajeno

1986

Ener. r.

E

Identifikacija

TR301

Opis

Zanimiva investicijska priložnost. Možna poslovna dejavnost z bivalnim delom ali preureditev objekta na šest stanovanjskih enot.

Velikost in opis

Poslovno stanovanjski objekt v velikosti 460 m2 stoji na 1.500 m2 velikem zemljišču. Zgrajen je bil leta 1986. Obsega tri etaže. Ob objektu je večje parkirišče, ki se nadaljuje z zelenico. Objekt je grajen z modelarnimi bloki in armiranobetonskimi ploščami. Zunanje stene so obložene iz silikatnih fasadnih zidakov.

Razporeditev in lega

Objekt je zasnovana v treh etažah K+ P+M.

-          Klet: 4 garaže, kurilnica, shramba, poslovni prostori.

-          Pritličje: Ima dve ločeni stanovanjski enoti. Prva vsebuje dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, kopalnico, wc, spalnico, garderobo, utility, balkon in pokrito teraso. V drugi enoti se nahajajo dve sobi  in kopalnice.

-          Mansarda: kuhinja, jedilnica, dnevna soba s teraso, spalnica, kabinet, kopalnica.

V notranjosti objekta sta dva ločena stopnišča. Poleg tega je dostop v pritličje in mansardo tudi po zunanjih stopnicah.

Objekt ima trenutno urejena dva stanovanja. Z manjšimi posegi je možna ureditev treh stanovanj. Izdelane so že idejne zasnove za preureditev objekta na šest stanovanjskih enot.

Priključki

Objekt ima vse infrastrukturne priključke. Ogrevanje je urejeno na kurilno olje. Možna je priključitev na ČN.  

Lokacija

Objekt se nahaja v središču Trbovelj. V bližini so vse pomembne institucije: osnovna šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, bolnišnica, trgovine, avtobusna postaja, letno kopališče, park, dom upokojencev…

ORIDOM nepremičnine, Ivan Orešnik s.p.
Nepremičnine